Assortiment

Regelmatig nieuwe tweedehands fietsen, meubels, boeken…

Ons aanbod tweedehands spullen wisselt elke dag. Dagelijks worden er bedden, speelgoed, lampen en veel klein huisraad gebracht.

Tweedehands kleding
Bij ons vind je tweedehands heren-, dames en kinderkleding van goede kwaliteit. In diverse merken en maten. De kleding is schoon en heel. Alle kledingstukken worden bij binnenkomst door onze medewerkers gecontroleerd.

Servies in alle soorten en maten
Zoek je een speciaal kopje of een compleet servies? We hebben al het serviesgoed netjes voor je in de rekken van de winkel gezet. Van borden, drinkglazen tot schalen.

Ruim assortiment aan boeken
We zijn natuurlijk geen bibliotheek maar hebben een ruim assortiment tweedehands boeken. Van kinderboeken tot romans en van fictie tot non-fictie. Ook hebben we boeken in verschillende talen op de planken staan.

Antiek en curiosa
Kom snuffelen in ons aanbod van antieke kasten, (kunst)objecten en curiosa. En misschien kom je, als je heel goed zoekt, zelfs een juweeltje of een schat tegen die goed zou scoren in het programma Tussen Kunst en Kitsch!


Fietsen

Een team vrijwilligers knapt oude fietsen op. Zij gebruiken hiervoor fietsen die ingeleverd zijn op de milieustraten van Meerlanden. De opgeknapte fietsen worden rijklaar verkocht in de winkel voor een gemiddelde prijs van 45 euro.

Meubels in verschillende stijlen
Op zoek naar een bank, tafel en of stoelen? Je bent aan het goede adres! Natuurlijk ook voor kasten en bedden in allerlei stijlen.

Groot elektronica aanbod
Wij hebben diverse apparaten te koop in onze kringloopwinkel: tv’s, videorecorders, dvd spelers, koffiezetapparaten en Senseo’s, lampen, keuken apparatuur etc. We checken alle apparatuur bij binnenkomst op werking.

Diverse multimedia
Vinyl liefhebbers opgelet! Misschien vind je bij ons wel dat collectors item op lp. Ook hebben we een collectie cd’s, dvd’s en games.

Meerwinkel op Instagram

[instagram-feed]

Meerwinkel op Twitter