Kom shoppen in de kringloopwinkel van Hoofddorp

Meerwinkel

Ben je op zoek naar een leuk vintage kastje om op te knappen, een fiets, boek of mooi servies? Bij ons vind je goede betaalbare spullen. En misschien, als je heel goed zoekt, zelfs een juweeltje of een schat die goed zou scoren in het programma Tussen Kunst en Kitsch!

Kringloopwarenhuis met een breed assortiment
Ons assortiment is zo breed dat we spreken van een kringloopwarenhuis: kleding, servies, boeken, meubels, antiek, elektronica en multimedia. Bekijk ons assortiment. Dagelijks worden nieuwe spullen gebracht en wisselt het aanbod. In onze winkel en het magazijn werken enthousiaste medewerkers en vrijwilligers bij wie het belang van het recyclen van goede producten voorop staat.

Goedkope tweedehands fietsen te koop
In de kringloopwinkel hebben we een fietsatelier waar vrijwilligers van oude, afgedankte fietsen goede tweedehands fietsen maken. Deze worden voor een gemiddeld bedrag van slechts € 45,- in Meerwinkel verkocht. Wil je als vrijwilliger (leerling) fietsenmaker aan de slag? Bel ons!

Lever je spullen in en maak een ander blij
Heb je nog spullen op zolder staan die te mooi zijn om weg te gooien? Meubels, lampen, bedden, speelgoed of een oude kapotte fiets die al jaren in de weg staat in je schuur? Lever het bij ons in en je maakt er iemand anders blij mee.