Meer dan alleen winkel

  • Meerwinkel: meer dan electronica

Wij zijn niet zomaar een winkel. Wij zijn Meerwinkel, hét kringloopwarenhuis van Haarlemmermeer en omgeving.

Wij zijn Meer dan tweedehands spullen. We geven fietsen, glaswerk, servies, meubels, kleding en boeken een tweede leven. Want recycling en duurzaamheid staan bij ons voorop en zitten in ons DNA.

Wij zijn Meer voor mensen. De opbrengst van de winkel wordt ingezet voor de ontwikkeling van onze medewerkers en het creëren van banen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bovendien bieden we werkplekken om werkervaring op te doen en zo door te groeien naar een baan.

Wij zijn Meer voor mensen met een krappe beurs. In onze winkel vind je leuke, betaalbare spullen om van je huis een thuis te maken, toegankelijk voor iedereen en elk budget.

Wij zijn Meer voor goede doelen. Met ruim 29 participatiemedewerkers en 50 vrijwilligers zet Meerwinkel zich in voor lokale goede doelen en activiteiten.

Meer dan alleen Winkel is onze missie. Het maakt onze kringloop rond.

Sponsoring

Wij nemen deel aan het maatschappelijke zorgproject "Het BeterBoek" voor de kinderafdeling en dagbehandeling in het Spaarne Gasthuis. Mede dankzij onze deelname krijgen kinderen die opgenomen of behandeld worden in deze ziekenhuizen gratis Het BeterBoek van Bureau Méteau uitgereikt!

 
Het BeterBoek

Een ziekenhuisopname is voor een kind een ingrijpende gebeurtenis. Zeker voor heel jonge kinderen. Een goede voorbereiding en begeleiding kunnen veel angst en onzekerheid wegnemen. Het BeterBoek helpt hierbij.
Bureau Méteau verzorgt in het Spaarne Gasthuis de volgende uitgaven; Het BeterBoek opnameboek 2-6 en 6-12 jaar.