NIEUWS:

De Meerwinkel - kringloopwinkel in Haarlemmermeer

 

 

In De Meerwinkel vindt u tweedehands spullen van goede kwaliteit. Naast (kinder)kleding, kunt u denken aan meubels, lampen, bedden, speelgoed, boeken, cd’s en veel klein huisraad. Het aanbod is breed en wisselt dagelijks. 

 

 

 

In de Meerwinkel zijn veel vrijwilligers actief. De  vrijwilligers vinden het belangrijk om het hergebruik van goede artikelen te stimuleren en daarmee met  een deel van de opbrengst  goede doelen te steunen. Naast de vrijwilligers in de winkel en het magazijn, is ook een groep van vrijwilligers actief met het fietsenproject. Afgedankte fietsen worden door hen opgeknapt en worden daarna verkocht in de Meerwinkel voor een gemiddelde prijs van ca. 45 euro. Fietsen die niet meer gemaakt kunnen worden zijn bruikaar voor onderdelen.Optimale recycling dus! De helft van de opbrengst wordt aangewend voor goede doelen, de andere helft wordt gebruikt voor huisvesting, transport en gereedschappen.
Nieuwe vrijwilligers als (leerling) fietsenmaker zijn van harte welkom. Gebruikt u uw (oude) fiets niet meer?, de Meerwinkel kan deze dus goed gebruiken.

 

De Meerwinkel is gevestigd aan de Daalmeerstraat 9 (industrieterrein Noord) te Hoofddorp.

 

De openingstijden zijn:

Maandag                       13.00 uur tot 17.00 uur

Dinsdag t/m Zaterdag    10:00 uur tot 17:00 uur

 

De Meerwinkel is aangesloten bij de Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland.

 

 

 

 

Voor meer informatie en vragen kunt u van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 17.00 uur bellen met de kringloopwinkel, telefoon 023 5546920 of via e-mail contact opnemen: info@meerwinkel.nl.   


Kom #schatzoeken bij de Meerwinkel tijdens #kringloopdag op 4 Oktober!

 

Vrijwilligers Meerwinkel overhandigen 5.000e unieke fiets aan Tegenstroom


Meerwinkel doneert tandem aan Sein.


Vrijwilligers voor Styling en Kledingadvies gezocht!


Vrijwilliger voor het aannemen van ingebrachte goederen op zaterdag!